Ofertes de feina a Sant Cugat

El mini portal de feina de Sant Cugat del Vallès

Davant de l’èxit de l’article que em publicat, sobre Com trobar feina a Sant Cugat, hem decidit crear aquest “portal de feina” centrat en ofertes per treballar a Sant Cugat del Vallès. Es publiquen, de forma automatitzada, 50 ofertes per treballar a la nostra ciutat. Aquestes ofertes s’actualitzen cada dia (de vegades diversos cops el mateix dia), per això, us recomeneu que vingueu a visitar la pàgina de manera periòdica.

Aquesta secció, la deixarem oberta a totes les empreses de Sant Cugat que vulguin publicar, gratuïtament, alguna oferta per treballar a la nostra ciudad. A més a més, també la publicarem al nostre Facebook de Sant Cugat, amb més de 6.000 seguidors. Les empreses interessades només heu de contactar amb nosaltres i posar tota la informació del lloc de treball i un telèfon o email de contacte.

Ofertes de feina publicades a Feina Activa – Generalitat de Catalunya

Empreses que busquen treballadors a Sant Cugat

Hi ha empreses que busquen periòdicament nous treballadors, i a la seva pàgina web tenen una secció on us podeu apuntar i deixar el vostre currículum. Aquestes empreses son les següents:

Superwagen
Leroy Merlin
GFT
Mediamarkt