Rehabilitació
El nostre equip multidisciplinar ens permet oferir una gestió integral en la reforma i rehabilitació de tot tipus d’edificis. Especialistes en rehabilitacions integrals d’edificis catalogats o d’especial interès arquitectònic.

ITE
Gràcies a l’experiència acumulada en totes les facetes de la construcció i la formació específica en aquest àmbit, podem afrontar la Inspecció Tècnica d’Edificis; detecció de patologies i redacció d’informes, assessorament especialitzat, etc …

Experiència i Qualitat
Marcove, S.A. és una empresa amb més de quaranta anys d’experiència en el sector de la construcció i Promoció, tant d’habitatges com oficines i indústries. Al llarg de tots aquests anys la qualitat i serietat ha estat la nostra raó de ser.

Funcionalitat
Actualitzem contínuament els nostres sistemes productius, reciclem el nostre personal i comptem amb la col·laboració d’especialistes experts i tècnics qualificats, utilitzem les eines que la tecnologia moderna posa al nostre servei per gestionar de forma eficaç les nostres obres. Som una empresa dinàmica, competitiva i preparada per afrontar les exigències del mercat. En aquest sentit estem certificats com a empresa ISO 9001.

Versatilitat
Personalitzem els acabats dels nostres productes perquè entenem que cada client té unes necessitats individuals i diferenciades que mirem de resoldre de la forma més adient per ambdues parts.