Gelse Cuines, fabricant de mobles de cuina i de tots els seus components, ofereix les millors solucions a les cuines de gamma alta i de gamma mitjana.

Amb una àmplia experiència en el disseny, la creació i instal·lació, oferim cuines de gran amplitud amb un disseny exclusiu i amb materials especialment seleccionats.

També per a espais reduïts, mobles de cuina amb un disseny únic i adaptat i amb els materials més acords. Volem fer la cuina que tu vols, com tu vols.

cuines
exposició cuina
complements cuina

A Gelse Cuines podem aconseguir el disseny i fabricar aquesta cuina que vols, completament adaptada a tu.

Exposició de cuines al nostre Showroom de 500 m2, situats a Montcada i Reixach a 10 Minuts de Barcelona, ​​Sant Cugat del Vallès, Sabadell, Terrassa, …. un món de disseny i creacions per a la cuina amb elements per a diverses superfícies per a mobiliari de cuina i bany.

Si vols canviar la teva cuina, realitzarem la cuina que tu vols, sense haver de preocupar de res més, perquè la cuina quedi perfectament instal·lada. I amb la millor relació qualitat / preu del mercat.

Gelse Cuines com a fabricant de mobles de cuina podem oferir preus altament competitius. A més, fins a 24 mesos de finançament sense interès.

Pots veure el Catàleg actualitzat de:
– cuines
– Cuines lacades
– Cuines de fusta
– Cuines d’acer

Mapa de situació de l’exposició de Gelse cuines